Ahmet Bahadır’dan Sağlıkçılara Altın Öğütler
04 Mart 2020, Çarşamba - 16:49
Güncelleme: 26 Mayıs 2020, Salı - 20:22

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen söyleşinin konuğu, Samsun Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahadır oldu.

Söyleşide Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tıbbi aletler ve cihazların tasarımı, üretim süreci ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi verirken, öğrencilerin de sorularını yanıtladı.

"Ben işten kaçmak için okudum!"

Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahadır şirketin gelişim süreçlerinden bahsederek öğrencilere şu nasihatte bulundu: "12 kardeşin en küçüğü, işçi bir babanın oğlu. Babam bana şunu söylemişti: 'Okursan oku, okumazsan torna tezgâhı orada.' Ben işte bu nedenden dolayı işten kaçmak için okudum, kaçtığım için mühendis oldum. Şu an bu sıralarda oturan siz gençler çok şanslısınız, sadece eğitim almak için buradasınız."