100. Yıl Anısına Hemşirelik Hatıra Ormanı
05 Nisan 2019, Cuma - 14:34
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenleri, OMÜSUVAM hemşireleri ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri, "Millî Mücadele'nin Başlangıcının 100. Yılı Anısına Hemşirelik Hatıra Ormanı" oluşturdular.

3. Hemşireliği Güçlendirme Sempozyumu kapsamında yapılan etkinlikte, Sağlık Bilimleri Fakültesinin kuzeydoğu bölgesine 50 adet akçaağaç fidanı dikildi ve fidanlara can suyu verildi.

Etkinliğe katılan akademisyen ve klinisyen hemşireler ve hemşirelik öğrencileri, "Millî Mücadele'nin Başlangıcının 100. Yılı Anısına Hemşirelik Hatıra Ormanı” oluşturmayı çok anlamlı bulduklarını belirterek etkinlikten çok keyif aldıklarını ve tekrarlanma isteklerini dile getirdiler.

Etkinliğe katılan öğrenciler, destek çubuklarına adlarını yazarken, ağaçların sulanması sorumluluğunu da üstlenebileceklerinin sözünü verdiler.