TÜSEB Lisans Öğrencilerine Yönelik A1 Proje Destek Programı
22 Şubat 2024, Perşembe - 09:46
Güncelleme: 22 Şubat 2024, Perşembe - 09:46

2024 Yılı TÜSEB Lisans Öğrencilerine Yönelik A1 Grubu (2024-A1-01) Proje Destek Programı başvuruya açılmıştır.

Bu çağrı kapsamında sağlık alanında yaşanan sorunların, mühendislik ve sağlık bilimlerinin ortak yaklaşımıyla ve sanayi iş birliğiyle çözümlenmesi planlanmaktadır. TÜSEB bu amaçla üniversitelerde öğrenim gören lisans öğrencileri tarafından hazırlanan çağrı başvuru alanı/alanları ilgili projeleri yürütmek ve geliştirmek için destek sağlayacaktır. Ayrıca genç bilim insanlarının yetiştirilmesinde öncülük yapacaktır.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 olan proje çağrısıyla ilgili detaylı bilgiye tbys.tuseb.gov.tr adresinden ulaşabilir, sorunlarınızı basvuru@tuseb.gov.tr e-posta adresine iletebilirsiniz