GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU
26 Şubat 2024, Pazartesi - 09:48
Güncelleme: 26 Şubat 2024, Pazartesi - 11:26

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği gereğince Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A statüsünde (yardımcı hizmetler sınıfında) görev yapan personele Görevde Yükselme sınavı yapılması planlanmaktadır.
Başvuru işlemleri Kariyer Kapısı (https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) link adresi üzerinden alınacak olup, adaylar sisteme T.C. kimlik numaraları ve E-Devlet şifreleri ile giriş yapabileceklerdir.
Kariyer kapısı sistemi üzerinden yapılacak olan başvurular 26 Şubat 2024 Pazartesi saat 10.00 itibariyle başlayıp 01 Mart 2024 Cuma günü saat 23:59'da son bulacaktır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi bu ilanın her safhasında değişiklik yapma ve iptal etme hakkına sahiptir.
NOT: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi yardımcı hizmetler sınıfının dışında bulunanlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 4/B statüsünde sözleşmeli personel olarak görev yapanlar başvuru yapamazlar.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Kılavuzu için ek dosyaya göz atabilirsiniz..

Ek Dosya(lar):