Ar-Ge Koordinatörlüğü Akademik Yazım Danışma Birimi
19 Şubat 2024, Pazartesi - 13:02
Güncelleme: 19 Şubat 2024, Pazartesi - 13:02

Üniversitemizde yürütülen Ar-Ge faaliyetlerini tek çatı altında koordine edebilmek için kurulan ArGe Koordinatörlüğü'nde akademik makaleler için editing ve proofreading konularında danışmanlık vermek üzere ‘Akademik Yazım Danışma Birimi’ oluşturulmuştur.

Ar-Ge Koordinatörlüğü çatısı altında yeni kurulan ‘Akademik Yazım Danışma Birimi’ akademik makaleler için editing ve proofreading hizmeti vermeye başlamıştır. Üniversitemizin aday araştırma üniversitesi statüsü olması sürecinde öncelik Q1 ve Q2 çeyreklik dilimindeki dergilerde yayınlanmak amacıyla gönderilen makalelere verilmek üzere tüm SCI-E, SSCI ve AHCI dergilere sunulacak makalelere destek için Öğr. Gör. Birol KURT görevlendirilmiş olup irtibat bilgileri aşağıda yer almaktadır. Söz konusu hizmet, makaleler bilgisayar ortamında gözden geçirildikten sonra yüz yüze randevu esasıyla verilecektir. Detaylar için ilgili personel ile aşağıdaki e-posta adresi ve dâhili telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Öğr. Gör. Birol KURT
E-posta: http://birol.kurt@omu.edu.tr