2024 Yılı TEKNOFEST Yarışları Kapsamında BAPKOB Tarafından Destek Başvuruları Başladı!
19 Nisan 2024, Cuma - 13:36
Güncelleme: 19 Nisan 2024, Cuma - 13:40

2024 yılı TEKNOFEST yarışlarına yönelik olarak yapılan projeler, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPKOB) tarafından destek olunacaktır.

Hızlı Destek Projeleri (BAP08), proje türü ile başvuru yapılabilecektir.

Proje çağrısı kapsamında;

• Proje önerileri, 2024 TEKNOFEST Yarışlarına yönelik olmalıdır.

• OMÜ öğrenci toplulukları/TEKNOFEST takımları ve OMÜ öğrencilerinin bireysel başvuruları “proje danışmanları” tarafından yapılmalıdır.

• Ulusal ve uluslararası bilimsel ve teknolojik yarışmalarda (TÜBİTAK, TEKNOFEST vb.) ön elemeyi, proje detay raporunu, kritik tasarım raporunu geçen ve/veya finale kalan, dereceye giren veya ödül alan bireysel başvuru sahibinin/öğrenci topluluklarının/ TEKNOFEST takımlarının/danışmanların başvuruları öncelikli olacaktır.

• 2024 TEKNOFEST yarışlarından en az birisine başvurulduğuna dair kanıtlayıcı belgenin proje başvurusu sırasında sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

• Başvuran projelerin desteklenip/desteklenmemesi hususunda nihai karar BAP Komisyonu tarafından verilecektir.

Proje başvuruları için: https://bapsis.omu.edu.tr/Default2.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çağrı koşulları:

Başvuru: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Senatosunun 21.07.2023 tarihli ve 2023/146 sayılı kararı ile onaylanarak 01.10.2023 tarihinde yürürlüğe giren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesinde yer alan Hızlı Destek Projeleri (BAP08) proje türü ile BAPSİS üzerinden yapılacaktır.

Proje başvuru tarihleri: 19 Nisan – 31 Mayıs 2024