KARGİF ve Bafra GİAD’dan Tebrik Ziyareti
14 Ekim 2020, Çarşamba - 12:30
Güncelleme: 14 Ekim 2020, Çarşamba - 20:56

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ile Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Burak Özturhan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, KARGİF Başkanı Muratoğlu ve Bafra GİAD Başkanı Özturhan, Rektör Ünal ve mesai ekibini kutlarken önümüzdeki dönemin OMÜ için pozitif gelişmelere vesile olmasını temenni ettiler.

Görüşmede genç başkanlar, başında bulundukları Federasyon ve Derneğin faaliyet alanlarından bahsederek kurumlarla kaynaşma sürecine önem verdiklerini belirttiler. Başkanlar OMÜ ile bölge ekonomisi başta olmak üzere pek çok alanda iş birliği ve koordinasyona hazır olduklarını dile getirdiler.

Şehir ve iş dünyasını bütünleştirmek adına Üniversite olarak önemli sorumlulukları olduğunu kaydeden Rektör Ünal da bu anlamda güç verip teşvik ederek bu sürece ortak olacaklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Ünal güzel temennileri ve bölgeye yönelik projelerini paylaştıkları için konuklarına şükranlarını sundu. Görüşmede ziyaret anısı olarak Rektör Ünal’a hediye de takdim edildi.