OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
09 Ekim 2020, Cuma - 12:02
Güncelleme: 27 Ekim 2020, Salı - 09:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Prof. Dr. Seher Balcı Çelik’ten dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Seher Balcı Çelik’e teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Hamza Çalışcı'ya da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Çelik ile yeni Dekan Çalışıcı’a çiçek takdim etti.