Toyota, Mesleki Teknik Eğitim için OMÜ’ye Araç Hibe Etti
21 Temmuz 2020, Salı - 13:30
Güncelleme: 21 Temmuz 2020, Salı - 13:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu (MYO) eğitim araç ve ekipmanlarını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MYO’nun Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi programında eğitim amacıyla kullanılmak üzere Toyota Otomotiv Sanayi AŞ tarafından hibe edilen Toyota’nın Corolla model binek araç yetkili servisten teslim alındı.

Aracı teslim alan OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, Otomotiv Teknolojisi programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimde değişen dünya ve gelişen teknolojiyi takip etmelerini sağlaması açısından  önem taşıyan araç bağışı için Toyota Otomotiv Sanayi AŞ yetkililerine teşekkür etti.