Rektör Bilgiç’ten Mülkiye Başmüfettişliğine Atanan Vali Kaymak’a Veda Ziyareti
11 Haziran 2020, Perşembe - 11:33
Güncelleme: 11 Haziran 2020, Perşembe - 11:33

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç öncülüğündeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Üst Yönetimi, Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Samsun Valisi Osman Kaymak’a veda ziyaretinde bulundu.

Valilik makamındaki ziyarette Rektör Bilgiç’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan ile Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı eşlik etti.

Görüşmede Rektör Bilgiç ve Üniversite Üst Yönetimi, 9 Haziran 2020 tarihli Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Samsun Valisi Osman Kaymak'a, kente hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektör Bilgiç, Vali Kaymak’a günün anısına tablo hediye ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.