Prof. Dr. Bekir Şişman, Türkoloji Konuşmaları’nın Konuğu Oldu
11 Aralık 2023, Pazartesi - 14:07
Güncelleme: 11 Aralık 2023, Pazartesi - 14:07

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Türklük Bilimi Araştırmaları Topluluğu (TÜBAT) tarafından düzenlenen Türkoloji Konuşmaları’nın bu haftaki konuğu Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Şişman oldu.

Prof. Dr. Şişman, Berlin’de Yaşayan Türk Gençlerinin Kültürel Kimlikleri üzerine konulu söyleşiye; Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selçuk Çıkla, Doç. Dr. Bekir Şakir Konyalı, Doç. Dr. Ömer Saraç, Öğr. Gör. Yahya Kurt, TÜBAT Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed İkbâl Güler, topluluk üyeleri, üniversite öğrencileri ve Samsun halkı katılım sağladılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hazinedarzade Süleyman Paşa Kültür Evi’nde gerçekleştirilen söyleşi, soru-cevaplarla sona erdi.