TÜSEB’den Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Sökmen’e Proje Desteği
Güncelleme: 10 Mayıs 2024, Cuma - 10:23
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Sökmen’in Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nın (TÜSEB) araştırma geliştirme (AR-GE) projelerini desteklemek amacıyla çıktığı çağrı programına yaptığı proje başvurusu desteklenmeye hak kazandı.

Sökmen’in yürütücüsü olduğu “Hijyenik Ped Ambalajı Üzerindeki Yazılı ve Görsel Mesajların Kadınların Aile Planlamasına İlişkin Bilgi ve Tutumlarına Etkisi: Randomize Kontrollü Çalışma” konulu projesi, 2023 Yılı TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge proje çağrısı kapsamındaki projelerin bilimsel değerlendirmeleri sonucunda desteklenmeye değer görülerek önemli bir başarı sağladı.

OMÜ olarak akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Secure Login

This login is SSL protected